Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită: „Un Pitești Modern înseamnă investiții în toate cartierele”

de | 22.05.2024 12:10 | Pitești, Politic

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Municipiului Pitești, precizează faptul că un Pitești Modern înseamnă investiții în toate cartierele.

Niciun cartier nu trebuie să rămână în urmă. Un Pitești Modern înseamnă investiții în toate cartierele.
Ionuț Moșteanu
Fiecare cartier al orașului nostru trebuie să devină un loc în care familiile își pot crește copiii în siguranță, cu spații verzi și locuri de joacă moderne. Cu trotuare accesibile și școli moderne.”, este de părere Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Municipiului Pitești.
Accesând linkul următor puteți citi planul lui Ionuț Moșteanu pentru cartiere moderne: https://www.ionutmosteanu.ro/…/infrastructura-moderna…/
Trebuie subliniat faptul că și în acest plan sunt prevăzute unele măsuri concrete.
Discuții lunare la firul ierbii
„Voi organiza discuții lunare în toate cartierele Piteștiului pentru a construi împreună harta de mobilitate urbană. Vom dezvolta o rețea integrată de piste de biciclete și trotuare la nivel cu carosabilul, pentru a crea trasee sigure și accesibile. Piteștiul trebuie să fie un oraș pentru pietoni, cu spații comune care invită la plimbare în toate cartierele.”
Infrastructură pentru biciclete
„Voi implementa parcări de biciclete la intrarea în toate instituțiile publice și în mai multe puncte din oraș.”
Planul urbanistic General
„Planul Urbanistic General (PUG) trebuie finalizat și aplicat, devenind planul principal pentru dezvoltarea orașului.”
Trotuare largi și accesibile
Mersul pe jos în Pitești nu trebuie să fie o cursă cu obstacole, transmite Ionuț Moșteanu.
„Vom lărgi și moderniza trotuarele, asigurându-ne că toate au o lățime minimă de 1,5 metri, conform legii. Vom crea un plan integrat pentru finanțarea acestor lucrări, astfel încât plimbările prin cartiere să fie o plăcere, nu o provocare”
Modernizarea străzilor
Ionuț Moșteanu mai adaugă faptul că va dezvolta un plan amplu de modernizare și asfaltare a drumurilor, prioritizând străzile pe baza consultărilor cu locuitorii fiecărui cartier.
„Lucrările de modernizare se vor realiza rapid, fără birocrație inutilă”.
Toalete Publice Moderne
Se vor instala toalete publice moderne, igienice și prietenoase cu mediul, accesibile și persoanelor cu dizabilități. Introducerea în subteran a cablurilor
„Voi începe introducerea în subteran a cablurilor electrice și de internet, urmând exemplul orașelor conduse de primarii USR.
Piteștiul trebuie să fie un oraș modern și accesibil pentru toți locuitorii săi. Un oraș care investește în fiecare cartier.”
Pe 9 iunie, alege un Pitești Modern!”

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale ”Alianța Dreapta Unită”) și publicat de operatorul economic SC MB AGENCY COMPLETE SRL. Cod unic de identificare: 21240009.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită: ”Un Pitești Modern înseamnă un oraș educat” 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ionuț Moșteanu | Pitești | Primăria Municipiului Pitești

Ultimele articole