Ionuț Moșteanu: ”Duminică, vino la vot! Avem o șansă istorică să modernizăm Piteștiul!”

de | 03.06.2024 13:28 | Pitești, Politic

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Municipiului Pitești, îi cheamă pe cetățeni să iasă la vot pe 9 iunie explicând că ”este timpul unei noi generații de oameni cinstiți și competenți, care au energia, curajul, creativitatea și priceperea să reconstruiască România și să facă din Pitești orașul modern pe care ni-l dorim”.

Sursă foto: IOnut Mosteanu

”Pe 9 iunie avem o șansă istorică să scăpăm Piteștiul de comasații PSD-PNL și să construim un oraș modern!

Mai avem însă un pas de făcut: votul. Fiecare vot contează și poate face diferența pentru viitorul orașului nostru.

Îi vedem zilele acestea pe comasați cum încearcă să ne descurajeze să ieșim la vot. Ne spun ”stați acasă, nimic nu mai poate fi schimbat”, și-au împărțit puterea între ei. Este fals! Se poate. Vă spun asta după mii de discuții cu piteștenii, după ce am luat la pas străzile și cartierele orașului. Comasații nu mai reușesc să păcălească pe nimeni. Pe 9 iunie, vine nota de plată pentru cei care au făcut atât de mult rău orașului nostru și României.

Mă cunoașteți, ne-am întâlnit în stradă. Am mers prin cartierele orașului și am discutat cu mii de piteșteni. În Trivale, Găvana, Prundu, în Războieni și Craiovei, în Nord și Centru, am ascultat nemulțumirile voastre legate de lipsa locurilor de muncă, de spațiile verzi lipsă, de semafoarele care au împânzit orașul și, în special, despre cum Piteștiul nostru a rămas mult în urma altor orașe. Pentru că aici, sub jugul PSD-ist de 34 de ani, nimic nu s-a întâmplat. Aceste probleme nu pot fi rezolvate decât printr-o administrație locală eficientă și dedicată.

Vreau să aduc fonduri europene pentru a dezvolta Piteștiul, așa cum au reușit colegii mei din USR în alte orașe. Vreau să transform orașul nostru într-un loc unde fiecare familie să poată trăi bine și fiecare tânăr să își poată îndeplini visurile fără a pleca în alte părți.

Este timpul să punem capăt stagnării și să începem să construim un viitor mai bun pentru Pitești. Aceasta nu este doar campania mea, este campania noastră, a tuturor celor care credem într-un oraș modern, european.

Ieșiți la vot! Pe 9 iunie, piteșteni, veniți la vot! Vorbiți cu prietenii care nu sunt convinși să o facă, aduceți cu voi cinci apropiați. Suntem aproape să câștigăm, dar pasul cel mai important trebuie făcut pe 9 iunie. Mergem la vot. Mergem la victorie! Se poate!

Cu ajutorul tău, voi fi primul primar de Dreapta al Piteștiului. Voi opri jaful public, voi elimina nepăsarea și voi aduce profesionalismul în Primărie, ca să atragem fonduri europene și să modernizăm orașul nostru.

Dragi piteșteni,

Am nevoie de voi în această luptă. Anul acesta, este timpul unei noi generații de oameni cinstiți și competenți, care au energia, curajul, creativitatea și priceperea să reconstruiască România și să facă din Pitești orașul modern pe care ni-l dorim.

Ieșiti la vot! Se poate! Mergem la victorie!”, a subliniat Ionuț Moșteanu.

Acest material a fost comandat de Partidul Uniunea Salvați România (parte a alianței electorale ”Alianța Dreapta Unită”) și publicat de operatorul economic SC MB AGENCY COMPLETE SRL. Cod unic de identificare: 21240009.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ionuț Moșteanu, candidatul Alianței Dreapta Unită la Primăria Pitești: ”Oamenii nu se mai lasă păcăliți”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Ionuț Moșteanu | Pitești | Primăria Municipiului Pitești | Prundu | Războieni | Trivale

Ultimele articole