anchetaonline.ro

Isterie la Pașapoarte! Argeșul – în topul județelor care și-au făcut valiza

de | 09.03.2022 12:27 | Eveniment

Isterie la Pașapoarte! Argeșul – în topul județelor care și-au făcut valiza

„Program de lucru prelungit la Pașapoarte! Începând de luni, 7 martie, și până la sfârșitul acestei luni, la Serviciul Public Comunitar de Pașapoarte Argeș se va lucra de la ora 8 până la ora 20, la toate ghișeele. Angajații vor lucra în două schimburi de câte 8 ore. Este nevoie de programare pentru eliberarea de pașaport. Programarea se face exclusiv prin completarea formularului on-line de pe platforma www.epasapoarte.ro” anunța, săptămâna trecută, Instituția Prefectului Argeș.

De teamă ca nu cumva războiul să escaladeze, argeșenii au început demersurile pentru a-și asigura actele necesare. Majoritatea solicitărilor sunt făcute pe numele copiilor de până la 14 ani care, în lipsa unei cărți de indentitate, au nevoie de un pașaport ca să părăsească țara.

Dacă la mijlocul săptămânii doar în aprilie se mai puteau face rezervări la Serviciul de Pașapoarte Argeș, duminică, acestea ajunseseră până în luna mai. Argeșul se află în topul solicitărilor, alături de județele Iași și Neamț. Din aprilie încolo se mai pot face programări în județele Bacău, Botoșani, Brașov, Cluj, Constanța, Galați, Prahova, Satu Mare, Sibiu, Suceava, Vaslui și la București. În restul județelor, se mai pot găsi locuri chiar și luna aceasta.

Realizat de Iulia Badulescu

Citește articolele pe același subiecte:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: