anchetaonline.ro

Deputatul Aurel Bălășoiu – „premiat” de Integritate pe bune

de | 09.03.2022 12:21 | Pamflet

  • „Dă-l naibii de Parlament, vreau să fiu din nou student” – premiul pentru cel mai vârstnic parlamentar al României!

Pentru că Agenția Națională de Integritate este în pauză competițională (e ca un fel de DNA, dar mult mai ineficientă), societatea civilă a preluat frâiele. Cei de la „Integritate pe bune” au luat la puricat CV-urile și declarațiile de avere ale tuturor parlamentarilor și urmează, cât de curând, să iasă și cu concluziile. Deocamdată, pregătesc terenul, oferind premii amuzante protagoniștilor politici.

Printre cei cadorisiți se numără și deputatul PSD de Argeș, Aurel Bălășoiu, care a primit premiul „Dă-l naibii de Parlament, vreau să fiu din nou student”. Cei de la „Integritate pe bune” au ironizat, astfel, cheful de facultate care l-a cuprins pe fostul primar la vârsta de 60 de ani, atunci când urma facultatea de Teologie.

Aurel Balasoiu - Deputatul Aurel Bălășoiu - „premiat” de Integritate pe bune

„Desăvârșirea intelectuală” de la vârsta a doua în sus este o practică des întâlnită în lumea politică. Mulți politicieni au absolvit facultăți, masterate și doctorate în timp ce dețineau suprapuneri consistente de funcții și responsabilități politice și administrative.

Citește articolele pe același subiecte: Aurel Bălășoiu | DNA | PSD
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: