În caz de război, politicienii argeșeni și-au luat scutire!

de | 15.03.2022 18:32 | Pamflet

Tanchili, tanchili, tanchili! Vine războiul! Abia așteptam ceva care să ne scoată puțin din amorțirea asta! Poate pe timp de război nu mai sunt valabile facturile la gaze și curent! Poate mai amână și ăștia ratele la bancă! Bărbații patriei sunt mai pregătiți ca niciodată, chiar dacă nu au făcut armata. La cât au jucat Counter-strike în rețea, avem peste 3 milioane de lunetiști și cel puțin un milion de tanchiști. Bărbată-meu joacă Diabolo 2 Resurrected, se luptă cu creaturi mitice care invadează Pământul, așa că rușii sunt un fel de unt pe pâine! Și politicienii argeșeni abia așteaptă să-și facă datoria față de țară. Și-au luat deja scutire și așteaptă să vadă care e scorul. Care este motivul invocat pentru scutire! Hai să vedem împreună!

 Că de ce și-au luat politicienii scutire!

*Radu Perianu, prefect: „Nu știu ce să zic, războiul nu face parte din domeniul meu de competență, dar mă documentez și vă promit că vă răspund de ce urmează să nu mă duc.”

*Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș: „Decât să ne luptăm, de-un șpriț și-un cântec vesel să ne bucurăm!”

*Ionuț Moșteanu, deputat USR: „Eu nu pot să-mi periclitez viața, cine mai face postări pe Facebook?”

*Gigi Dinescu, președinte PNȚCD Argeș: „Eu nu pot, că am tuciul pe foc!”

*Dănuț Bica, senator PNL: „Prefer totuși să depun niște interpelări pe marginea războiului…”

*Cătălin Gherzan, membru AUR: „Mă duc doar dacă mă cheamă mama Rusie. Am auzit că rusoaicele sunt… mamă, mamă! Una nu-mi rezistă, știu să joc și șah!”

*Dorin Mărășoiu, președinte APP Argeș: „Patrioți, la arme! Luptați pentru fiecare petec de pământ! Apărați-vă grânele, pădurile, râurile, ramurile! Eu vă aștept în cramă, la o Busuioacă!”

*Eduard Dima, președinte PMP Argeș: „Ca și domnul președinte Cristian Diaconescu, și eu sunt un adept al diplomației… Deci nu sunt de acord cu calea războiului, nu-mi plac manifestările astea barbare, nu plec nicăieri!”

*Adrian Bughiu, vicepreședinte CJ Argeș: „Nu știu, frate, m-aș duce, că eu sunt patriot, sunt bărbat adevărat, s-ar zvârcoli Vadim Tudor în mormânt,  dar până când mă închei la sutien se termină războiul!”

*Adrian Miuțescu, responsabil cu Forța Dreptei: „La ce să mă duc, să-mi ia Emanuel Soare locul? Și, în plus, cred că o să fiu foarte bolnav pe toată perioada războiului!”

*Emanuel Soare, fost prefect: „Eu sunt un om integru, un om de o moralitate desăvâșită. Nu mi-am călcat niciodată principiile în picioare și nici în mâini. Aș apăra cu pieptul dezvelit țara mea, patria mea, valorile care au stat la baza clădirii statului de drept, amintirea pilduitoare a înaintașilor noștri și moștenirea pe care suntem datori să o lăsăm mai departe. Problema este că mă strânge o șosetă.”

*Gelu Tofan, viceprimarul dorit al PNL/PSD: ,,Eu nu pot, că sunt viceprimar și am cumpărat deja motorină pentru elicopter, să fac stropiri în aprilie!”

*Titi Tudosoiu, pescar profesionist: „Și domnul primar Cristian Gentea pe cine mai pune viceprimar?”

*Cristian Gentea, primar: „Du-te, du-te, Titi! Luptă ca și cum ai lupta pentru mine! O să botez sala de ședințe după numele tău! Îți pun și poză!”

*Mihai Coteț, președinte interimar PNL Pitești: „Întâi trebuie să intrăm toți doritorii în cursa internă a PNL, apoi îl desemnăm pe Sorin Apostoliceanu să plece!”

*Răzvan Șerbănoiu, consilier local PNL: „Adică ce sugerați, că ar trebui să mai slăbesc?”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole