anchetaonline.ro

Dănuț Dinu: „Cine să mai lupte? Aștia drogați, bețivi, tatuați și fără șosete? Cu maneliștii și bombardierii?”

de | 15.03.2022 18:34 | Pamflet

Fostul consilier local PMP, Dănuț Dinu, își face mari griji pentru viitorul României, în cazul unui război. Acesta vorbește prin prisma unuia care ar fi fost în misiuni de menținere a păcii și constată că țara noastră nu ar avea nici măcar bărbați care să o apere.

„Disputa ruso-ucraineană e mai reală ca oricând. Nicicând nu am fost mai îngrijorat ca acum. Vorbesc ca un om care a fost în două misiuni de menținere a păcii pentru aproape patru ani. Am văzut ce înseamnă un război și rănile de netratat pe care le lasă. Noi, românii, nu am fost niciodată vreo mare putere, dar în 2022 suntem mai vulnerabili ca niciodată. Nu are cine să ne apere în cazul vreunei agresiuni armate. Asta cu NATO… e cam departe… Sincer! Doctrina războiului de apărare dus de întregul popor e o năzbâtie azi.. Cine să mai lupte? Aștia drogați, bețivi, tatuați și fără șosete? Cu maneliștii și bombardierii? Unii care au viza de flotant la Mc și pe care încă îi învelește cineva să nu răcească? Poate par răutăcios… Poate chiar sunt… Dar spun, în fapt, adevărul. Mă rog la Dumnezeu să nu se întâmple nimic… Ca altfel suntem terminați și nu știu dacă ne vom mai reveni vreodată.”, scrie Dănuț Dinu.

După care s-a programat la pensat…

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/iulia-badulescu/" target="_self">Iulia Bădulescu</a>

Articol scris de Iulia Bădulescu

Jurnalist cu 21 de ani de experiență în presă, fiind specializată pe secțiunile de politică, administrație și pamflet, cu abilități editoriale complexe. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Dinu | PMP