anchetaonline.ro

Jack și vrejul de fasole fermecat

de | 15.03.2022 14:17 | Cultură

Spectacolul ”Jack și vrejul de fasole fermecat” a revenit, la început de primăvară, pe scena mare a Teatrului „Alexandru Davila” din Pitești.

”Jack și vrejul de fasole fermecat” a prins viață prin măiestria regizorului Gabriel APOSTOL, alături de scenografa Clara DĂRÂNGĂ, cea care a creat decorurile și păpușile iar actorii Secției Așchiuță sunt cei care se transun în personajele din poveste (Jack, Mama, Văcuța Albișoara, Bătrânul, Vrejul fermecat, Uriașul, Prințesa Alaseea și Găina fermecată) pe muzica inspiratului compozitor Remus NEGOȘANU.

Premiera spectacolului a avut loc în anul 2017 și s-a jucat doar de două ori dar se pare ca anul 2022 este cu noroc iar publicul spectator s-a putut bucura din nou de cea mai mare păpușă cu sisteme complexe din țară, cu o înălțime de 6 metri, mânuită la interior de către 3 oameni iar la exterior de alți 2 într-un decor pe măsura Uriașului HROTHGAR.

”Jack, un băiețel care nu prea ascultă de mama lui și este tot timpul pus pe năzdrăvănii, iar într-o zi, primește niște boabe de fasole… fermecată. Ce poți face cu niște boabe de fasole fermecată? Peste noapte, din el va creste vrejul de fasole care-l duce pe Jack undeva mai sus decât norii, în țara Uriașilor! Oare va reuși Jack, prin istețime și curaj, să-l învingă pe Uriaș?” Acest lucru îl puteți afla doar dacă ajungeți în sala de teatru alături de copii mai mari de 5 ani.

spectacol copii
Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Teatrul Alexandru Davila
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare: