anchetaonline.ro

Mr. Exclusivitate – Proiectul săptămânii: A-FRAME HOME CONCEPT

de | 15.03.2022 14:51 | Anunțuri

 

Moda caselor A-frame a devenit un trend și în România. Ele îmbină arhitectura cu eficiența elementelor moderniste și confortul funcțional.

Se construiesc 4 case pe structură de lemn de tip A sau A-frame pe un teren de 400 mp, într-un loc înconjurat de natură, lângă Pitești, mai exact la 2 km distanță, în sat Smeura, comuna Moșoaia.

Nu are sens să insistăm pe partea de aspect, e de la sine inteles ca este punctul forte al acestui proiect!

Imobilul este compartimentat astfel: la PARTER – living spațios, bucătarie open space, un dormitor și un grup sanitar; ETAJUL este prevăzut cu 2 dormitoare, un grup sanitar, un hol, iar podul se poate folosi ca și spațiu de depozitare. Se folosesc materiale de cea mai bună calitate, lemn stratificat tratat, geamuri Salamander, pereti izolați cu vată bazaltică de 20 cm, acoperiș de tabla Bilka Retro, finisaje grupuri sanitare cu travertin și ardezie flexibilă, corpurile de iluminat sunt incluse.

V-am starnit interesul ? Va invitam cu drag la vizionare.

Echipa noastra va poate consilia de la vizionare, obtinere credit, asigurare locuinta pana la incheierea tranzactiei! Toate acestea cu 0% COMISION pentru cumparator!

Telefon : 0762 941 985

 

056454f82b015f940f11741c9d97dfab - Mr. Exclusivitate - Proiectul săptămânii: A-FRAME HOME CONCEPT

 

Citește articolele pe același subiecte: comuna Moșoaia | Mr. Exclusivitate | Pitești | Smeura
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare: