anchetaonline.ro

Un jandarm a murit și un pompier a ajuns la spital după ce au fost înjunghiați de un cunoscut

de | 26.03.2023 14:53 | Știri, Eveniment, Național

Tragedie în județul Brașov, acolo unde un bărbat a murit iar alți doi au ajuns la spital după ce un individ i-a înjunghiat.

Cumplitul eveniment a avut loc noaptea trecută, în curtea unei case din Braşov.

Persoana care a decedat era de profesie jandarm iar unul dintre cei doi bărbați răniți, este pompier.

După fapta comisă criminalul și-a tăiat venele la ambele mâini, fiind găsit într-o baltă de sânge, lângă blocul unde locuia.

Bărbații se cunoșteau iar conflictul ar fi pornit de la o datorie, potrivit Antena3 CNN.

La data de 26.03.2023, în jurul orei 00.20, dispeceratul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov a fost sesizat, prin apelul de urgență 112, cu privire la faptul că în localitatea Râșnov, în incinta unui imobil, a avut loc o agresiune în care un bărbat, de 39 de ani, ar fi lovit cu un cuțit 3 persoane.

Fapta s-ar fi petrecut în interiorul locuinței, în care bărbatul bănuit a pătruns pe ușa aflată deschisă, aici găsindu-i împreună pe cei 3 bărbați, cu vârstele de 22, 24, respectiv 38 de ani.

Între presupusul autor și victime exista o relație de cunoaștere anterioară.

După săvârșirea agresiunii, autorul s-ar fi îndreptat către locuința sa, în apropierea acesteia fiind și identificat, în stare de inconștiență, cu tăieturi în zona brațelor, leziuni pe care și le-ar fi provocat după conflictul din locuință.

Persoana bănuită împreună cu două dintre victime au fost transportate la spital, iar pentru cea de-a treia persoană, bărbatul în vârstă de 38 de ani, s-a declarat decesul”, au transmis reprezentanții IPJ Braşov.

 

Oamenii legii au deschis un dosar penal pentru omor și efectuează cercetări.

 

La acest moment ofițerii de poliție judiciară, din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Serviciul de Investigații Criminale, împreună cu procurorul criminalist de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, au întocmit un dosar penal, în care, la acest moment, se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de omor, urmând ca evaluările medicale să ducă la încadrarea juridică a faptelor.

Ancheta penală este în curs desfășurare, cercetările fiind continuate pentru lămurirea tuturor împrejurărilor de fapt și a stabilirii răspunderii judiciare”, mai adaugă IPJ Brașov.

 

Foto descriptiv: bzi.ro

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: