anchetaonline.ro

Trei minori de 9,10 și 15 ani – acuzați că au omorât un bătrân. Detalii șocante

de | 25.03.2023 15:40 | Știri, Eveniment, Național

  • Bătrân ucis de trei minori!

Caz șocant petrecut în localitatea Pogoanele din județul Buzău, acolo unde trei copii au omorât un bătrân de 80 de ani.

Cei trei minori de 9, 10, respectiv 15 ani, au vrut sa ii fure bicicleta bărbatului.

bătrân ucis bicicleta

Cadavrul bărbatului a fost găsit vineri dimineața, pe un câmp, după ce oamenii legii au fost sesizați de un localnic.

Din spusele localnicilor, se pare că bătrânul plecase să-și taie via.

Acesta a fost găsit fără haine. Se pare că cei trei copii l-au legat pe bărbat, l-au batut și după ce acesta și-a dat ultima suflare i-au luat și hainele.

bătrân ucis nu treceti

Minorii ar fi povestit că au luat totul în joacă.

Cazul este unul șocant inclusiv pentru directorul Centrului de Asistență Socială din Pogoanele, care a declarant acest lucru, la Antena 3 CNN:

Este într-adevăr un caz care ne-a șocat și pe noi. Nu știu în ce măsură se vor confirma toate aceste fapte deoarece este o anchetă în curs de desfășurare. În momentul de față mergem cu copiii la neuropsihiatrie infantilă pentru evaluare.

 

Copiii au luat totul în joacă, cel puțin cei mici nici nu conștientizează gravitatea lucrurilor. Aceștia sunt în atenția noastră pentru că beneficiază de ajutor social. Băiatul de 15 ani a mai creat oarecare probleme pe la școală. Noi am ținut legătura cu cadrele didactice”.

Tot la postul de televiziune Antena3 CNN a vorbit și criminologul Liviu Chesnoiu care a precizat că delicvența juvenilă trebuie revizuită.

Nu prea pot să percep astfel de lucruri că ar fi joacă. Delicvența juvenilă trebuie revizuită pentru că infracționalitatea la minori a coborât sub un anumit prag.

 

Sunt copii unde poate violența domestică este la ordinea zilei. Poate că sunt copii foarte săraci și aceștia dacă erau singuri nu acționau așa. Dar acel băiat mai mare este tartorul care i-a incitat și pe cei mici”.

La acest moment ancheta este în desfășurare.

Foto: Focuspress

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: