anchetaonline.ro

Tragic! S-a stins din viață o mare actrița din Pitești!

de | 24.03.2023 11:43 | Știri, Eveniment, Pitești

Este doliu în lumea teatrului, după ce s-a stins din viață o mare actriță ce juca pe scena teatrului din Pitești. Este vorba despre Cristina Caragea, care a trecut mult prea devreme în neființă.

Tragica veste a fost dată chiar de colegii săi din echipa Teatrului ,,Alexandru Davila”.

Bună, blândă, delicată. Așa o vom păstra, în gânduri și în inimă, pe Cristina CARAGEA, colega noastră de scenă peste viața căreia s-a tras ultima cortină, mult prea devreme.

La ceas de tristețe, echipa Teatrului ,,Alexandru Davila” deapănă amintiri, răsfoiește albuma cu fotografii și se roagă pentru sufletul Cristinei.

Cu sensibilitatea sa artistică a dat viață multor personaje care i-au adus admirația și aplauzele publicului.

A absolvit Facultatea de Teatru din cadrul Universităţii Hyperion în anul 1995, la clasa maestrului Ion Coja. Timp de doi ani a fost parte din proiectul „Danaidele”, condus de regizorul Liviu Purcărete. În anul 1997, în urma examenului susținut, a devenit actriță a Teatrului ,,Alexandru Davila” din Pitești.

Spectatorii au admirat-o și au aplaudat-o în spectacolele: ,,Bădăranii”, ,,Gaițele”, ,,Căsătoria”, ,,Legat în lanțuri”, ,,Patriotica Română”, ,,Efectul razelor gamma asupra anemonelor”, ,,Leonce și Lena”, „Trilogia Vilegiaturii”, „Burghezul gentilom”, „Stele pe cerul dimineţii”, „Soacra cu trei nurori”, „Cumetrele”, „Proful de franceză”, etc.

Dumnezeu să îi odihnească sufletul în pace! Sincere condoleanțe familiei!”, este mesajul transmis de echipa Teatrului ,,Alexandru Davila”, pe Facebook.

 

Sursa Foto Teatrul Alexandru Davila Pitesti

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Consilierul Cristina Munteanu este în doliu

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: