Ofertă Ramada: pește delicios, în numeroase variante pentru Buna Vestire!

de | 24.03.2023 11:35 | Anunțuri, Județean, Lifestyle, Pitești

 

Pentru ziua de sâmbătă 25 martie, când toți creștinii marchează sărbătoarea Bunei Vestiri, Ramada Pitești a anunțat că oferă tuturor celor care își propun să mănânce pește (așa cum se obișnuiește la această sărbătoare) o paletă largă de preparate care pot fi servite fie în restaurantul hotelului din Calea București, fie pot fi comandate acasă.

pește Ramada

Preparatele propuse de restaurantul piteștean sunt gândite în așa fel încât să satisfacă toate gusturile, meniul ofertant conținând mai multe sortimente de pește pregătit în diferite moduri.

Iată cum sună oferta promovată de Ramada Pitești:

  • Borș lipovenesc de pește la 20 lei
  • Păstrăv proaspăt prăjit cu mămăliguță și usturoi la 41 lei
  • Crap proaspăt prăjit cu mămăliguță și usturoi la 35 lei
  • Saramură de crap cu mămăliguță la 35 lei
  • Platou pescăresc la prețul de 69 lei

Precizăm faptul că platoul pescăresc este pentru două persoane și conține următoarele: rapane pane, salată icre de crap făcute în casă, zacuscă de păstrăv, crochete de calcan, chifteluțe de pește, ceapă roșie mărunțită, sos maioneză cu usturoi, pâine prăjită și lămâie.

Comenzile se pot plasa la numerele de telefon:

  • 0372 480 500
  • 0737 770 001

peștepește

Sărbătoarea Bunei Vestiri este considerată de către preoți un praznic împărătesc, acesta fiind și motivul pentru care se poate consuma pește.

În fiecare an există zile de post în care se poate consuma pește deoarece acesta este alimentul pe care însuși Iisus Hristos l-a consumat după Înviere.

Anul acesta există doar două dezlegări la pește în postul Paștelui, una fiind mâine, 25 martie de Buna Vestire iar cealaltă va fi în ziua de Florii, pe 9 aprilie.

În tradiția populară se spune că cel care mănâncă pește de Buna Vestire, se va simți tot anul ca peștele în apă, va fi ferit de rele și de boli.

 


Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ramada Pitești – desemnat cel mai bun hotel de business din regiunile Muntenia și Oltenia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ramada Piteşti