anchetaonline.ro

Ramada Pitești – desemnat cel mai bun hotel de business din regiunile Muntenia și Oltenia

de | 20.03.2023 19:00 | Știri, Din ediția tipărită, După subiect, Economic, Pitești

Pe 6 martie, ediţia a V-a a Galei Top 50 Hoteluri de Business organizată de Trends HRB, prima revistă business-to-business din România dedicată HoReCa, a adus în lumina reflectoarelor profesioniștii din industria ospitalității și proiectele de succes din industria hotelieră. Apreciind capacitatea de a face față unor noi și noi provocări, ce au apărut în ultimii ani, cât și curajul de a investi în continuare în renovări și modernizări sau în noi proiecte, au fost premiate cele mai bune hoteluri de business de oraș și de stațiune.

În urma evaluării indicatorilor financiari și calitativi aferenți anului 2021, precum şi prin votul unui juriu format din specialişti în domeniu, Ramada Piteşti a fost desemnat cel mai bun hotel de business din regiunile Muntenia și Oltenia.

echipa Ramada

Ramada Piteşti – o echipă care luptă permanent pentru calitate și performanță

„Suntem extrem de mândri de evaluarea juriului format din specialiști de renume din industria HoReCa și de rezultatele care ne-au permis această poziționare ce ne onorează.

În fiecare an, la Gala Top 50 Hoteluri de Business, organizată de Trends HRB, sunt premiate cele mai bune hoteluri de business urban și de stațiune din România. Clasamentul este determinat de analiza indicatorilor financiari și calitativi, la care se adaugă evaluarea juriului, prin vot secret.

2023 a însemnat pentru Ramada Pitești poziționarea pe primul loc al acestei onorante competiții profesionale din industria ospitalității, pentru regiunile Muntenia și Oltenia. În spatele rezultatului obținut stă o echipă care a luptat permanent pentru calitate și performanță! Al ei este acest rezultat și, împreună, ne propunem să ne ridicăm la cel mai înalt nivel al așteptărilor clienților și specialiștilor care ne evaluează permanent!  Un loc I care ne onorează și ne responsabilizează!” – a transmis conducerea Ramada Piteşti.

trofeu Ramada 2023

Ramada Piteşti este de departe destinaţia preferată de turiştii de business, şi nu numai, care poposesc în oraşul nostru. Hotelul coordonat de către managerul general Denisa Dumitru dispune de 135 de camere spaţioase şi confortabile, dar şi de 8 săli ce pot găzdui de la 30 până la 700 participanți la evenimente de tipul conferințe, seminarii, training-uri, conferințe de presă, team building-uri, recepții, dar şi petreceri private.

Citiţi, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Bazin de 7,5 milioane lei pentru clubul de înot al fostei vicecampioane mondiale Larisa Lăcustă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/nadia-ciochina/" target="_self">Nadia Ciochina</a>

Articol scris de Nadia Ciochina

Jurnalist de investigații și editor, cu 19 experiență în presă, autor și coordonator pentru numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Denisa Dumitru | HoReCa | Ramada Piteşti