anchetaonline.ro

Motociclist rănit în accident! Echipamentul de protecție l-a salvat

de | 20.03.2023 19:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Pitești

Pitești: Accident cu motociclist! O persoană este rănită

Accident rutier, luni seara, în municipiul Pitești, în zona Teilor, între o mașină și un autoturism. În urma impactului, o persoană a fost rănită.

Potrivit reprezentanților ISU Argeș, victima este un motociclist, în vârstă de 27 de ani. Tânărul este conștient, a fost monitorizat și transportat la spital de către paramedicii SMURD, prezentând suspiciune de fractură la piciorul stâng, precum și leziuni la mâna stângă.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Pitești cu două echipaje pentru a asigura măsuri specifice și primul ajutor calificat.

accident pitesti 2 - Motociclist rănit în accident! Echipamentul de protecție l-a salvat

Foto Info Trafic Pitesti

De asemenea, în zonă au ajuns polițiștii Biroului Rutier Pitești. Conform verificărilor desfășurate de oamenii legii, la volanul autoturismului se afla un șofer de 37 de ani care ieșea din incinta unei stații de peco. Se pare că la pătrunderea pe strada Exercițiu, conducătorul auto nu ar fi acordat prioritate motociclistului.

Din fericire, tânărul de 27 de ani purta echipament de protecție, ceea ce l-a ajutat să nu fie rănit grav, având în vedere că motocicleta s-a târât pentru o distanță destul de mare de la locul impactului.

Ambii bărbați au fost testați pentru alcool, reieșind că niciunul dintre aceștia nu se afla sub influența băuturilor alcoolice.

Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Foto Info Trafic Pitești

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeș: Erou în timpul liber! Își ducea fiica la examen, dar a tras pe dreapta și a acordat primul ajutor victimei unui accident

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: