Viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu este din Argeș! Unde s-au cunoscut amorezii

de | 20.03.2023 21:14 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu este din Argeș! Unde s-au cunoscut amorezii

Viitoarea noră a președintelui PSD, Marcel Ciolacu, este din Argeș. Alexandra Constantinescu este din Câmpulung și formează un cuplu cu Filip Ciolacu, fiul primului om din PSD.

Cei doi s-au cunoscut în facultate, în Constanța, ambii fiind viitori medici. Potrivit Ziarul din Muscel, Marcel Ciolacu a dezvăluit că fiul lui și frumoasa câmpulungeancă au planuri de căsătorie. Conform sursei citate, nunta ar fi deja stabilită, urmând să aibă loc în luna septembrie a acestui an.

alexa constantinescu - Viitoarea noră a lui Marcel Ciolacu este din Argeș! Unde s-au cunoscut amorezii

Foto Ziarul din Muscel

Vom face nunta în luna septembrie, anul acesta. Vreau sa vă spun că băiatul meu şi viitoarea lui soţie, sunt doi copii deosebiţi. M-au bucurat zi de zi.

Învaţă, nu se duc prin cluburi sau cine ştie unde. Sunt doi copii minunaţi. Le iau eu excursii, să se mai recreeze. Mă bucur că s-au găsit. Domnişoara este câmpulungeancă. Am fost de Crăciun acolo.

Îmi place oraşul dumneavoastră. Este deosebit. Fata este fiica unei doamne care salvează vieţi. Si copiii tot în direcţia asta s-au dus. Pentru copii trebuie să facem absolut totul!”, a declarat Marcel Ciolacu potrivit Ziarul din Muscel.

Alexandra Constantinescu este fiica unui medic din cadrul UPU Câmpulung.

Foto Ziarul din Muscel

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: