Fată de 13 ani, dată dispărută! A plecat la școală, dar nu a mai ajuns

de | 20.03.2023 23:20 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Fată de 13 ani, dată dispărută! A plecat la școală, dar nu a mai ajuns

O fată de 13 ani este dată dispărută, după ce a plecat, luni, de acasă, din sectorul 5 București, spre școală. Potrivit polițiștilor, minora nu a mai ajuns la unitatea de învățământ, dar înapoi la domiciliu.

Astăzi, 20 martie 2023, Poliţia Capitalei a fost sesizată şi solicită sprijin în vederea depistării unei minore care a plecat de la adresa de domiciliu din Sectorul 5 către unitatea de învăţământ, unde însă nu a ajuns. Fata dispărută se numeşte Joita Alexia Maria şi este în vârstă de 13 ani”, a transmis Poliţia Capitalei.

adolescenta disparuta - Fată de 13 ani, dată dispărută! A plecat la școală, dar nu a mai ajuns

Semnalmente: 1,64, 60 kg, păr șaten, ochi căprui

Vestimentație la momentul dispariției: hanorac alb, cu imprimeu în zona frontală, pantaloni maro, ghiozdan gri, în care se aflau manualele şi caietele pentru şcoală.

Oamenii legii solicită ajutorul celor care au văzut-o pe fată. Persoanele care au informații cu privire la minoră sunt rugate să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgentă 112.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pitești: Accident cu motociclist! O persoană este rănită

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole