Argeș: Erou în timpul liber! Își ducea fiica la examen, dar a tras pe dreapta și a acordat primul ajutor victimei unui accident

de | 20.03.2023 16:16 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Argeș: Erou în timpul liber! Își ducea fiica la examen, dar a tras pe dreapta și a acordat primul ajutor victimei unui accident

Un pompier din județul Argeș a demonstrat, încă o dată, faptul că salvatorii de la ISU Argeș sunt eroi și în timpul liber.

Elvis Stoica se afla, luni dimineață, în mașină alături de soția și fiica sa, care urma să susțină simularea evaluării naționale la clasa a VIII-a. Aceștia se aflau pe drumul dinspre Câmpulung spre Mioveni,  atunci când au fost martori la un accident rutier. La un moment dat, pe un segment de drum pe care se poate circula în paralel pe două benzi, a observat că mașina care se afla în dreptul său, s-a lovit de un parapet.

Deși era presat de timp, având în vedere că trebuia să își ducă fiica la examen, pompierul a tras pe dreapta, alături de ocupanții altor două autoturisme, pentru a acorda primul ajutor șoferiței care se afla la volanul mașinii cu pricina.

Ajuns lângă autoturism, a găsit-o pe conducătoarea acestuia în interior, panicată, iar după ce s-a asigurat că este conștientă și cooperantă, și-a îndrumat soția să anunțe situația la 112, oferind detalii cât mai precise pentru forțele alarmate.
Până când forțele de intervenție au ajuns la fața locului, Elvis a acordat victimei primul ajutor și chiar dacă starea conducătoarei auto nu era gravă, nu a plecat de lângă aceasta, deși era presat de timp.

Abia când colegii săi de la Detașamentul de Pompieri Mioveni au ajus la locul solicitării, acesta și-a continuat drumul, însoțindu-și fetița la școală în scopul susținerii examenului.
Felicitări, Elvis! Ești mereu la datorie!”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Foto ISU Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

„Simfonia Lalelelor” 2023: „Târgul de flori” va fi organizat în Parcul Lunca Argeșului!   

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: