anchetaonline.ro

„Simfonia Lalelelor” 2023: „Târgul de flori” va fi organizat în Parcul Lunca Argeșului!   

de | 20.03.2023 15:16 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

  • „Târgul de flori” organizat în Parcul Lunca Argeșului!

Reprezentanții Primăriei Pitești au anunțat faptul că și în acest an, Parcul Lunca Argeșului va fi locul unde se va desfășura cea mai mare parte a evenimentelor și manifestărilor prilejuite de festivalul „Simfonia Lalelelor”.

Tradiționalul „Târg de flori” va fi organizat în incinta parcului, unde toți cei interesaţi vor putea comercializa produse pentru casă şi grădină: flori, plante ornamentale la balot/ghiveci/rădăcină nudă, material dendro-floricol, arbuști fructiferi, pomi fructiferi, răsaduri de flori, flori la ghiveci, semințe de flori, bulbi, accesorii decorative (ghivece ornamentale, de producție, glastre, jardiniere), mobilier urban pentru parcuri şi grădini, unelte și scule de grădinărit.

parc lunca-argseului

Pentru închirierea spațiilor de comercializare, agenții economici pot depune solicitarea la sediul Primăriei Municipiului Pitești – Centrul de Informații pentru Cetățeni sau o pot trimite on-line, la adresa de e-mail: primaria@primariapitesti.ro, cu referința „Simfonia Lalelelor”.

De precizat că toate solicitările se primesc până la data de 7 aprilie, ulterior, după analiza cererii, vor fi anunțați cei care obțin acordurile de închiriere spațiu.

Foto: Facebook Primaria Municipiului Pitesti

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Lunca Argeșului