anchetaonline.ro

Zonă destinată experiențelor culinare, în Parcul Lunca Argeșului, la Simfonia Lalelelor!

de | 20.03.2023 16:10 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

,,Simfonia Lalelelor”, va avea loc, în acest an, în perioada 5 – 7 mai, iar în Parcul Lunca Argeșului va exista o zonă destinată experiențelor culinare.

Municipalitatea anunță faptul că toți deținătorii de amplasamente de tip „food truck”, care doresc să participe la eveniment, pot transmite cererile până la data de 7 aprilie, fie pe adresa de e-mail: primaria@primaria.ro, fie la sediul primăriei, intrarea D (Centrul de Informare cu Cetățeni).
De precizat că documentaţia necesară eliberării acordului pentru utilizarea temporară a locurilor publice în scopul desfăşurării de activităţi comerciale poate fi consultată accesând link-ul: https://www.primariapitesti.ro/documentaia-necesara….
la food truck
Important de menționat că documentația depusă trebuie să fie însoțită de fotografii ale amplasamentului de tip „food truck” și de lista evenimentelor la care solicitantul a participat anterior.
După încheierea înscrierilor, solicitările vor intra în etapa de selecție, pe criterii de calitate și aspect, în limita locurilor disponibile, urmând ca amplasarea truck-urilor selecționate să fie realizată, în Parcul Lunca Argeșului, până la 30 aprilie 2023, mai transmit reprezentanții Primăriei Pitești.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Municipiului Pitești