anchetaonline.ro

USR Argeș cere PNL să renunțe la procesul care blochează finalizarea bulevardului Pardon

de | 24.03.2023 12:05 | Știri, Județean, Politic

USR Argeș cere PNL să oprească hărțuirea Elenei Lasconi. Totodată precizează faptul că prefectul Radu Perianu trebuie să renunțe la apelul în instanță pentru Bulevardul Pardon.

Renunțați la recurs. Nu o mai blocați pe Elena Lasconi!”, transmit reprezentanții USR Argeș printr-un comunicat.

Aceștia anunță faptul că astăzi a fost publicată motivarea instanței referitoare la Bulevardul Pardon.

Spune clar: acțiunea prefectului Perianu afectează interesul câmpulungenilor”.

În aceste condiții, USR Argeș face un apel către lidera PNL Argeș, Alina Gorghiu și prefectul Radu Perianu să renunțe la procesul care blochează finalizarea bulevardului Pardon.

Dacă Radu Perianu renunță să facă recurs, în două luni Bulevardul Pardon este finalizat. În două luni oamenii se vor putea plimba pe un bulevard modern, iar micile afaceri vor înflori din nou.”, a declarat Ionuț Moșteanu, deputat USR de Argeș.

USR Argeș: „Elena Lasconi a arătat unui județ că se pot face lucrurile și altfel.”

Elena Lasconi a arătat unui județ că se pot face lucrurile și altfel. A arătat ce poate face o administrație USR. A arătat cum poate reînvia un oraș – cu bani europeni, cu dragoste pentru câmpulungeni, cu profesioniști în primărie. Ceea ce PSD și PNL nu au fost în stare 30 de ani.”, spune Narcis Mircescu, senator și președintele USR Argeș.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: USR Argeş