anchetaonline.ro

S-a schimbat data! Simfonia Lalelelor 2023 va avea loc în aprilie!

de | 24.03.2023 08:15 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle, Pitești

Reprezentanții municipalității au anunțat faptul că prognoza meteo a primăverii a determinat schimbarea datei anunțate a Simfoniei Lalelelor de anul acesta.

Aceasta va avea loc în perioada 21 – 23 aprilie, nu în luna mai, cum se anunțase inițial.

simfonia lalelelor
Încălzirea rapidă prognozată pentru sfârșitul lunii aprilie și începutul lunii mai, din acest an, constituie un motiv serios pentru decizia municipalității de a reveni asupra perioadei anunțate pentru organizarea celei de-a 46-a ediții a festivalului Simfonia Lalelelor.
Cele mai delicate și mai capricioase flori, lalelele, sunt puternic impactate de schimbările de temperatură, având, în această primăvară, apogeul de înflorire în perioada 20 – 30 aprilie.
Ca urmare, Simfonia Lalelelor 2023 se va desfășura între 21 și 23 aprilie, la o săptămână după sărbătoarea ortodoxă a Sfintelor Paști.”
simfonia lalelelor
Reprezentanții Primăriei Pitești au mai precizat faptul că în perioada următoare va fi anunțat și programul manifestărilor artistice și culturale ale celor trei zile de festival dendro-floricol.
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Simfonia Lalelelor