Un copil de 13 ani a fugit dintr-un centru de plasament şi a furat o mașină!

de | 24.03.2023 12:35 | Știri, Eveniment, Național

Un minor în vârstă de 13 ani, a fost prins după ce s-a urcat la volanul unei mașini fără cheie și a condus-o prin Brăila. Autoturismul avea portierele deschise.

Tânărul, care fugise dintr-un centru de plasament, a fost prins de un poliţist aflat în timpul liber, a anunţat, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila.

 

Deşi poliţistul Marius se afla în timpul liber, flerul său nu a ţinut cont de orele de program! O seară de plimbare, aparent liniştită a poliţistului prin oraş, s-a transformat într-o misiune. Mai exact, azi-noapte, la ora 22,20, pe Şoseaua Buzăului din municipiul Brăila, Marius, poliţist în cadrul Poliţiei Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică, a observat un copil la volanul unui autoturism, motiv pentru care a circulat în spatele acestuia, timp în care şi-a anunţat colegii aflaţi în serviciu pentru a interveni cât mai repede. În acest timp, copilul şi-a continuat deplasarea, fiind identificat de poliţişti pe Calea Călăraşilor, la intersecţie cu Bulevardul Dorobanţilor. Poliţiştii au stabilit că este vorba de un minor, în vârstă de 13 ani, care fugise dintr-un centru de plasament”, scrie într-un comunicat al IPJ Brăila, conform Digi24.

 

„Ce a urmat a fost o plimbare de scurtă durată, care, datorită atenţiei manifestată de poliţistul Marius, s-a sfârşit înainte de producerea unui eveniment rutier ce se putea transforma într-o tragedie. Pe această cale, dar şi în contextul Zilei Poliţiei Române ce urmează, îi mulţumim colegului nostru pentru spiritul civic de în comunicat, mai scrie sursa citată.

 

Sursa Foto Promotor.ro
Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Tragic! S-a stins din viață o mare actrița din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole