anchetaonline.ro

Jandarmii din Argeș vor fi prezenți la evenimentele sportive din județ

de | 24.03.2023 13:47 | Știri, Eveniment, Județean

Jandarmii argeșeni urmează să fie prezenți la evenimentele sportive ce vor avea loc în acest sfârșit de săptămână, în județ.

Jandarmii din Argeș vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică la manifestările sportive care se vor desfășura pe raza județului nostru. În zilele de 25 și 26 martie, jandarmii vor fi prezenți la competițiile sportive – meciuri de fotbal și baschet de pe raza județului Argeș, astfel:

– În data de 25 martie 2023 urmează să aibă loc meciuri de fotbal pe Stadionul Central Bradu, Stadionul Nicolae Dobrin, Stadionul Municipiului Câmpulung și meciuri de baschet masculin în Sala Sporturilor Pitești Arena.

– În data de 26.03.2023 vor avea loc meciuri de fotbal pe Stadionul Tablierul Pitești și Stadionul Central Leordeni. Pentru desfășurarea în siguranță a manifestărilor sportive, jandarmii vor fi prezenți în zonele de acces pentru evitarea aglomerărilor, vor acorda sprijin participanților și vor interveni în caz de nevoie.

Astfel, IJJ Argeș informează:

Recomandăm cetățenilor care vor participa la evenimentele sportive să evite implicarea în activități sau acțiuni de natură să tulbure buna desfășurare a evenimentelor, să respecte recomandările forțelor de ordine, dacă sunt însoțiți de copii, să îi supravegheze cu atenție, să acorde o atenție sporită modului de păstrare a bunurilor și obiectelor personale, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială, să solicite sprijinul celei mai apropiate patrule de jandarmerie sau să apeleze numărul unic de urgență „112”. De asemenea, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:

– deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;

– afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;

– accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;

– aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea pe anchetaoline.ro

Tragic! S-a stins din viață o mare actrița din Pitești!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: