anchetaonline.ro

Lucrări de construcții în zona de protecție a unui monument istoric, depistate de Poliția Locală Pitești!

de | 24.03.2023 14:20 | Știri, Administrație, Eveniment, Județean, Pitești

Astăzi, 24 martie, polițiștii locali cu atribuții de control privind disciplina în construcții și afișajul stradal, ca urmare a solicitării mai multor verificări din partea Primăriei Municipiului Pitești – au identificat un investitor ce a efectuat lucrări de construcții, în zona de protecție a unui monument istoric din municipiul Pitești.

Poliția locală neavând competență legală privind cercetarea infracțiunilor, a sesizat organele de cercetare penală, conform legii, precizează reprezentanții Primăriei Pitești.

Sursă foto: Facebook Primăria Municipiului Pitesti.

Municiaplitatea anunță totodată faptul că în perioada 20 – 24 martie au fost verificate peste 180 persoane și s-au dat 17 amenzi în valoare de peste 25.000 de lei.

Au fost verificate peste 180 de persoane fizice/juridice, soluționate peste 50 de sesizări primite din partea cetățenilor, în formă scrisă sau telefonică, prin dispecerat, și au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 25.700 de lei.”

În perioada următoare, aceste acțiuni vor continua în municipiul Pitești.

Polițiștii locali vor acționa în mod operativ și inopinat pentru respectarea legislației în vigoare.

 

Foto: Primaria Municipiului Pitesti

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Poliția Locală Pitești