Jandarmii din Argeș vor fi prezenți la manifestările sportive din acest weekend!

de | 10.11.2023 11:29 | Știri, Eveniment

Jandarmii argeșeni vor asigura, în acest sfârșit de săptămână, măsurile de ordine publică pe timpul desfășurării mai multor competiții sportive din Argeș.

Astfel, efective din cadrul Jandarmeriei Argeș vor fi prezenți și vor acționa pentru prevenirea apariției unor evenimente, în data de 10.11.2023, la Sala Sporturilor Pitești Arena.

Ei vor sigura măsurile de ordine publică la meciul de baschet masculin dintre echipele FC Argeș Basketball Pitești și CSM Constanța. Competiția sportivă va începe de la ora 19.00, iar accesul în arenă se realizează începând cu ora 17.30.

De asemenea, efective din cadrul Jandarmeriei Argeș vor asigura, tot în data de 10.11.2023, măsurile de ordine publică la meciul de fotbal Liga a 2-a dintre echipele Campionii FC Argeș- AFC Unirea 04 Slobozia.

Pe de altă parte, jandarmii argeșeni vor asigura, în data de 11.11.2023, măsurile de ordine publică la: -meciul de handbal feminin dintre echipele CS Dacia Mioveni – CS Râmnicu Vâlcea, care se va disputa la Sala Sporturilor Mioveni. -meciul de volei feminin dintre FC Argeș și CSM Târgoviște, desfășurat la Sala Sporturilor Pitești Arena.

 

În conformitate cu Legea nr. 4 din 2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive, intrarea în arenă, accesul publicului, paza vestiarelor şi protecţia arbitrilor, îndrumarea şi supravegherea publicului în locurile de desfășurare ale competițiilor se realizează de către agenţi ai societăţii de pază şi protecţie contractată de organizatori.

Jandarmeria Argeș recomandă spectatorilor să nu se implice în incidente care ar putea duce la tulburarea ordinii şi liniştii publice, delimitându-se de orice formă de violenţă verbală sau fizică ce ar putea conduce la manifestări violente.

De asemenea, precizăm că legislația în vigoare interzice următoarele:

 deținerea, folosirea sau efectuarea oricăror operațiuni cu materiale pirotehnice;

 afișarea de inscripții care incită la ură națională, rasială, religioasă sau la discriminări de orice fel și la violență;

 accesul în arenă cu substanțe toxice, băuturi alcoolice, recipiente, corpuri contondente, cuțite, pumnale ori alte asemenea obiecte, care pot pune în pericol siguranța participanților;

 aruncarea asupra celorlalţi spectatori, asupra oficialilor sau a jucătorilor, asupra forţelor de ordine sau a personalului de ordine şi siguranţă, asupra bunurilor mobile şi imobile aflate în incinta bazei sportive, precum şi în direcţia suprafeţei de joc cu obiecte de orice fel sau cu substanţe corozive ori care murdăresc. ”, transmite IJJ.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Patru tineri, cu vârste cuprinse între 18 şi 22 de ani, au aruncat cu cocktailuri Molotov în dormitorul unei case!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole