Jandarmii argeșeni colectează jucării pentru copiii din centrele de plasament

de | 30.05.2024 15:10 | Județean, Lifestyle

  • De Ziua Internațională a Copilului donează o jucărie!

Sâmbătă, 1 Iunie este Ziua Copilului iar cu acest prilej jandarmii argeșeni vă așteaptă, cu mic, cu mare, în Parcul Trivale (zona Grotă) pentru a sărbători împreunăaceastă zi magică.

jucarii pentru copii

Foto: IJJ Argeș

Și pentru că nu toți copiii se bucură de o copilărie fericită, în cadrul acestui eveniment, jandarmii argeșeni colectează jucării pentru cei aflați în centrele de plasament.

Astfel, dacă ajungeți sâmbătă, 1 iunie, între orele 10.00-14.00, la standul Jandarmeriei Argeș din Parcul Trivale, puteți dona jucării, care ulterior vor ajunge la copiii din centrele de plasament ale județului nostru.

 

Prin această campanie ne dorim să încurajăm copiii să participe activ la activități de donare, care pot bucura sufletele celor mai puțin norocoși”, au transmis reprezentanții IJJ Argeș.

jucarii pentru copii

Foto: IJJ Argeș

 

 

Foto: IJJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Pitești | Pitești Arena | Trivale

Ultimele articole