Sâmbătă, 1 iunie se redeschide circulația pe Transalpina!

de | 30.05.2024 14:25 | Național, Lifestyle

În urma verificării stării drumului de către o comisie formată din reprezentanții CNAIR (inclusiv de la DRDPCraiova și SDN TârguJiu) a fost luată decizia redeschiderii circulației rutiere pe Transalpina începând cu data de 1.iunie, anunță Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere 
Reprezentanții companiei anunță că sectorul de drum montan dintre Rânca și Curpăt al DN67C (Transalpina) se redeschide pe timpul zilei, în intervalul orar 08:00 – 18:00.
Transalpina drum
În afara intervalului menționa accesul este interzis din cauze obiective care țin de specificul acestei zone montane aflate la mare altitudine.
Ce trebuie să mai știți este că limita de viteză pe acest sector de drum este de maximum 30 km/oră.
Totodată CNAIR transmite că accesul autoturismelor cu masa maximă autorizată mai mare de 3,5 tone este interzis.
„Respectarea acestor restricții este obligatorie pentru evitarea unor evenimente periculoase și pentru deplasarea în condiții de siguranță”, mai adaugă CNAIR pe pagina de socializare.
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Ultimele articole