Jandarmii argeșeni-pe podium la Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne

de | 07.03.2024 17:16 | Județean, Lifestyle

Jandarmii argeșeni au urcat pe podium la Campionatul Național de Judo al Ministerului Afacerilor Interne.

Mai precis, trei dintre cei patru jandarmi argeșeni care au participat la competiție au câștigat câte o medalie, cea mai bună performanță având-o plutonierul Marinescu Daniel, care a reușit să câștige medalia de aur la categoria -100kg, -35 ani.

Colegul său, plutonierul adjutant șef Hafner Romeo a obținut locul II la categoria +100kg, +35 ani OPEN, iar locotenentul Petre Marius s-a clasat pe locul III la categoria +100kg, -35 ani.

Chiar dacă nu a reușit să urce pe podium în acest an, cel de-al patrulea jandarm, plutonierul Șugubete Mădălin, a terminat competiția pe locul 5, fiind la un pas de podium.

În perioada 05-08 martie, la Călimănești se desfășoară Campionatul de Judo al Ministerului Afacerilor Interne care reunește sportivi din toate armele Ministerului Afacerilor Interne.

În cadrul competiției, Jandarmeria Argeș a avut patru reprezentanți din cadrul Detașamentului 1 Jandarmi Mobil, trei dintre aceștia reușind să ocupe primele locuri la categoriile la care au participat.

Cei patru jandarmi argeșeni au făcut parte din lotul Jandarmeriei Române, contribuind, prin cele trei medalii obținute, la poziționarea acesteia pe locul II în cadrul clasamentului general pe echipe.
Jandarmeria Argeș îi felicită pe cei patru sportivi și le mulțumește că au urcat numele Jandarmeriei Argeș pe podiumul învingătorilor.”, transmite IJJ Argeș

Foto: IJJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Luptătorii argeșeni, din nou în topul Campionatului de Judo al M.A.I.

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș

Ultimele articole