Vitezoman la 69 de ani! Gonea cu 128 km/h pe străzile din Argeș

de | 07.03.2024 16:32 | Județean, Eveniment

Nicio zi fără vitezomani pe străzile din Argeș! Dacă de obicei printre aceștia se află șoferi tineri, de această dată, un bărbat de 69 de ani este în „topul” vitezomanilor.

Este vorba despre un bărbat din Bragadiru, județul Ilfov, care a fost depistat D.N. 65 B, în timp ce se deplasa cu viteza de 128 de km/h, într-o zonă în care limita este de 50 km/h.

În urma faptei sale, bărbatul a fost sancționat contravențional, iar permisul de conducere i-a fost suspendat pentru 90 de zile.

Șoferiță din Craiova-lăsată fără permis în Argeș!

Bărbatul de 69 de ani nu este singurul vitezoman prins de polițiștii argeșeni.  Și o femeie, în vârstă de 48 de ani, din Craiova, a fost lăsată fără permis în preajma zilei de 8 Martie, fiind prinsă circulând cu viteză excesivă.

Femeia a fost depistată în cursul zilei de ieri, 06 martie.

Potrivit IPJ Argeș, șoferița conducea un autoturism, pe D.N. 65 B, fiind înregistrată de aparatul RADAR cu viteza de 126 de km/h (cu 56 mai
mult decât limita legală pe tronsonul respectiv de drum).

Pentru că a apăsat prea tare pedala de accelerație, șoferița s-a ales cu permisul suspendat pentru 90 de zile, dar și cu o amendă.

Acțiuni de reducere a riscului rutier, desfășurate de Biroul Rutier Pitești

Pe 06 martie, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Pitești au desfășurat acțiuni pentru creșterea gradului de siguranță rutieră prin verificarea respectării regulilor de circulație și combaterea cauzelor generatoare de evenimente rutiere, cu accent pe depistarea și sancționarea conducătorilor auto care se deplasează cu viteză excesivă, precum și a celor care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma acțiunilor, oamenii legii au aplicat 107 sancțiuni contravenționale în valoare de 17.050 de lei. Totodată, ei au reținut 16 permise de conducere, dintre care 11 pentru viteză, și au retras 2 certificate de înmatriculare (pentru defecțiuni tehnice și lipsa inspecției tehnice periodice).

foto descriptiv ziaruldepenet.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Prognoză meteo pentru acest weekend în Muntenia! Maxime de 17 grade!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bragadiru | Craiova