Prognoză meteo pentru acest weekend în Muntenia! Maxime de 17 grade!

de | 07.03.2024 15:27 | Știri, Eveniment

Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu doar câteva momente, vremea pentru acest weekend în Muntenia și zona de munte.

Astfel, pentru vineri, 8 martie, vremea va fi răcoroasă. Pe parcursul zilei vor fi înnorări și cu totul izolat va ploua slab și trecător. Seara și noaptea
cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 9 grade, iar minimele între -3 și 0 grade.

La munte se preconizează înnorări, mai ales ziua, vor fi precipitații predominant sub formă de ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi în scădere ușoară față de intervalul precedent.

Pentru sâmbătă, 8 martie, vremea va deveni în general frumoasă. Pe parcursul zilei, cerul va fi temporar noros, dar numai izolat, cel mai probabil în dealurile submontane vor fi posibile ploi slabe. Noaptea, cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 14 grade, iar cele minime între -3 și 1 grad. Dimineața și noaptea, este posibil ca pe suprafețe mici să se formeze ceață.

La munte, vremea va deveni în general frumoasă, iar valorile termice vor fi în creștere. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări ușoare în zona înaltă.

Prognoza meteo pentru perioada 10.03.2024 ORA 08 – 11.03.2024 ora 08, în Muntenia, transmite că vremea se va încălzi față de zilele precedente. Temperaturile maxime se vor situa în general între 12 și 17 grade, iar
cele minime între 2 și 5 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări în extremitatea estică a regiunii. Izolat, dimineața și noaptea va fi ceață.

La munte, vremea va deveni mai caldă decât în mod obișnuit. Cerul va fi mai mult noros și local va ploua. La altitudini mari, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Șoferii din Argeș au fost sancționați de polițiști! Cum au fost depistați

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole