Vin banii la Topoloveni. Alte obiective de investiții, acceptate

de | 07.03.2024 15:21 | Topoloveni, Administrație

Administrația locală din Topoloveni vine cu vești bune pentru cetățeni: se va construe un pod și un drum locală va fi reabilitat pe fonduri de la MDLPA.

Sursă foto: ediție print.

Primarul Gheorghiță Boțârcă tocmai a primit o adresă oficială de la Compania Națională de Investiții ”C.N.I.” -S.A. prin care este anunțat că obiectivul de investiții ”Reabilitare drum de interes local -strada Slt. Mihai Mihail tronson 3 și tronson 4 și construire pod în oraș Topoloveni, județ Argeș”, a fost inclus pe lista sinteză a subprogramului ”Drumuri de interes local și drumuri de interes județean”, listă ce a fost aprobată la sfârșitul lunii trecute de ministrul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației. Finanțarea obiectivului de investiții se va realiza în corelare cu alocațiile bugetare, respectiv creditele bugetare sau de angajamnt disponibile prin bugetul M.D.L.P.A. pentru Programul Național de Construcții de Intres Public sau Social derulat de C.N.I.

Foto descriptiv. Susră foto: CJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Argeşul – locul 6 în topul judeţelor cu cele mai multe panouri fotovoltaice

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Topoloveni