Elevii din Priboieni beneficiază de o sală de sport modernă

de | 07.03.2024 16:26 | Rural

Investițiile pentru dezvoltarea infrastructurii școlare continuă în comuna Priboieni. Prin demersurile administrației locale conduse de primarul Sorin Lupu, a fost finalizat un proiect așteptat, construcția unei săli de sport moderne, de la Școala Generală 8 clase, sat Paraschivești.

Astfel, elevii au acum posibilitatea de a-și desfășura orele de educație fizică în condiții cât mai bune. Proiectul are o valore de 2 milioane de lei și a fost finanțat prin Compania Națională de Investiții. Sala de sport a fost finalizată în luna ianuarie 2024, iar săptămâna viitoare a fost programată și recepția obiectivului de investiții.

Sala de sport are o suprafață de joc de 170 mp, patru vestiare, dușuri pentru fete, dușuri pentru băieți și pentru profesori, grupuri sanitare, birou pentru profesori, cabinet medical, depozit de materiale sportive. Investiția oferă copiilor oportunitatea de a beneficia de condiții moderne în care să își desfășoare activitatea, fiind un obiectiv așteptat și dorit, atât de elevi, cât și de cadrele didactice.

 

sala de sport Priboieni 2 - Elevii din Priboieni beneficiază de o sală de sport modernă

sala de sport Priboieni 4 - Elevii din Priboieni beneficiază de o sală de sport modernă

Este un proiect foarte important, de care vor beneficia aproximativ 300 de elevi. Este mult așteptat atât de către copii, dar și de către directori și profesori. Ne bucurăm că am reușit implementarea proiectului atât de necesar pentru comunitate, după demersurile pe care le-am făcut. Înainte copiii aveau la dispoziție doar o sală de sport de aproximativ 20-30 m2, sau făceau educație fizică în aer liber, în parc. Acum se pot bucura de dotări moderne, care le permit să își desfășoare corespunzător activitatea, a declarat pentru publicația Acheta Sorin Lupu, primarul comunei Priboieni.

sala de sport Priboieni 3 - Elevii din Priboieni beneficiază de o sală de sport modernă

Citiți de asemenea, pe anchetaonline.ro

Priboieni – un șantier deschis. Proiect pentru asfaltarea a 11 străzi. Toți locuitorii din Priboieni vor avea apă și canalizare!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/berta-dima/" target="_self">Berta Dima</a>

Articol scris de Berta Dima

Absolventă a programului de master Jurnalism Tematic, Universitatea București, experiență în presă din anul 2020, pasionată de domeniul social.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Priboieni | Sorin Lupu