Weekend plin de evenimente pentru jandarmii argeșeni, aflați în misiune pentru siguranța cetățenilor

de | 23.09.2022 12:35 | Administrație, Județean, Știri

  • Jandarmii argeșeni prezenți la datorie!

 

În acest sfârșit de săptămână, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Argeș vor asigura măsurile de ordine publică la manifestările cultural-artistice și sportive organizate în zona de competență, anunță reprezentanții IJJ Argeș.

Aceștia vor fi fi prezenți astfel:

– în perioada 23-25 septembrie, la Festivalul Vinului, eveniment desfășurat în Parcul Ștrand din municipiul Pitești;

– în perioada 23-25 septembrie, la manifestarea sportivă MTB Academy Cup – Trofeul Muscelului, la Câmpulung;

– în zilele de 23 și 24 septembrie competiții sportive – meciuri de fotbal Ligile a 3-a și a 4-a, la Bascov, Câmpulung și Suseni.

 

jandarmii

 

Jandarmii argeșeni vor executa de asemenea misiuni de menținere a ordinii publice, atât în mod independent cât și în sistem integrat în cadrul echipajelor mixte, dar și misiuni de pază și protecție la obiectivele din competență.

Participanţilor la evenimentele desfășurate în acest weekend li se recomandă să adopte un comportament civilizat și să respecte indicaţiile forţelor de ordine, să supravegheze cu atenție copiii care îi însoțesc și să acorde o atenţie sporită modului de păstrare a bunurilor şi obiectelor personale.

jandarmii

 

Totodată, în cazul în care sunt martorii săvârşirii unor fapte de natură antisocială, cetățenii pot să solicite ajutorul jandarmilor aflați în dispozitiv în situaţia în care este necesară intervenţia acestora sau să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Câmpulung Muscel | Caracal

Ultimele articole