Jandarmii argeșeni, prezenți la manifestările religioase de Bobotează

de | 05.01.2024 09:35 | Județean, Lifestyle

Mâine, pe 6 ianuarie, la nivelul județului Argeș, vor avea loc mai multe manifestări religioase prilejuite de sărbătorirea Botezului Domnului.

Jandarmii argeșeni vor asigura măsurile de ordine și siguranță publică pe timpul desfășurării manifestărilor religioase.

Ca în fiecare an, în mai multe localități din județ, se preconizează prezența unui număr important de credincioși la lăcașele de cult, motiv pentru care jandarmii argeșeni, alături de polițiști și alte structuri abilitate se vor asigura ca pe parcursul manifestărilor religioase nu vor fi incidente de natură a pune în pericol siguranța participanților la slujbe.”, transmite IJJ Argeș

Misiunile jandarmilor au în vedere, în principal, protecția participanților, sprijinirea personalului lăcașelor de cult în îndrumarea cetățenilor către zona de împărțire a apei sfințite, precum și prevenirea și combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor și normelor de conviețuire socială.

Jandarmeria Argeș face apel către toți cetățenii să adopte un comportament civilizat, să evite aglomerarea, să aștepte cu răbdare împărțirea apei sfințite și să dea dovadă de înțelegere față de măsurile luate.

Foto: IJJ Argeș

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Accident pe autostrada A1 București-Pitești! Două mașini implicate

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: IJJ Argeș

Ultimele articole