Senatorul Dănuț Bica: Aproape 2 milioane de cetățeni s-au înregistrat pe portalul Ghișeul.ro.

de | 05.01.2024 09:25 | Național, Politic

Senatorul Dănuț Bica este de părere că soluția pentru achitarea rapidă a taxelor și a impozitelor locale, precum și a altor plăți către stat o reorezintă portalul Ghișeul.ro.
Acesta prezintă și o statistică a utilizatorior, precizând că aproape 2 milioane de cetățeni s-au înregistrat ca utilizatori și peste 200.000 și-au instalat aplicația, lansată de fostul ministru PNL al Digitalizării, Sebastian Burduja.
Cozile de la ghișee și drumurile între sediile instituțiilor statului au fost înlocuite de accesarea acestui site, ca unic punct de acces către aproximativ 1400 de instituții.
În doar 3 zile din 2024, prin această platformă, statul a colectat aproape 7,4 milioane lei”, a precizat Dănuț Bica pe contul de socializare.
ghiseul ro - Senatorul Dănuț Bica: Aproape 2 milioane de cetățeni s-au înregistrat pe portalul Ghișeul.ro.
Ghișeul.ro nu este doar despre taxe. Este despre eficiență și timp câștigat, despre mai puține cozi și ore pierdute în trafic, despre peste un milion de ore redate românilor prin opțiunea de a descărca, cu doar câteva clickuri, cazierul judiciar”, declara Andrei Niculae, vicepreședintele liberal al Autorității pentru Digitalizarea României.
Foto: Facebook Bica Danut

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dănuț Bica

Ultimele articole