Jandarmii și polițiștii argeșeni – în dialog cu elevii din Mioveni

de | 08.04.2024 15:08 | Mioveni, Lifestyle

Vineri, reprezentanții Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș, în colaborare cu Poliția Orașului Mioveni au desfășurat activități informativ – preventive în cadrul Liceului Tehnologic Construcții de Mașini Mioveni, Școala Gimnazială „George Topîrceanu și Școala Gimnazială „Liviu Rebreanu” la care au participat elevi și cadre didactice.

Potrivit informării celor din administrația locală din Mioveni, obiectivul vizat prin desfășurarea activităților cu caracter preventiv, a fost prevenirea implicării elevilor în săvârșirea de infracțiuni comise cu violență în mediul școlar și conștientizarea regimului juridic al răspunderii penale aplicabile minorului. Jandarmii și polițiștii le-au recomandat elevilor să adopte o atitudine pozitivă, non-conflictuală, explicându-le, într-un limbaj adecvat segmentului lor de vârstă, că este important să ia atitudine și să spună STOP Violenței! Activitatea va continua și în celelalte unități școlare, conform planului cuprins în cadrul parteneriatului încheiat între Primăria Mioveni, IJJ Argeș si unitățile de învățământ din oraș.

Sursă foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

”Primul Ghiozdan”, un program reușit în mediul rural

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | Mioveni | Primăria Mioveni | Primăria Orașului Mioveni

Ultimele articole