anchetaonline.ro

(VIDEO) Jason Derulo are chiloți cu PSD! A rămas la Craiova doar în ei!

de | 29.08.2022 17:09 | Știri, Național

Faimosul artist american a șocat cu aparența pe care a avut-o la festivalul IntenCity din Craiova! Acesta s-a dezbrăcat până la lenjeria intimă, având scris pe ea chiar PSD! Mai mult de atât, primarul PSD al Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, a făcut, mai mult decât mândră, numeroase filmări cu artistul, postându-le pe rețele de socializare alături de mai multe inimioare, informează Digi24.

Jason Derulo a stârnit o grămadă de reacții după ce și-a arătat lenjeria intimă cu numele acestui partid pe marile ecrane ale festivalului. Atât publicul prezent la fața locului, cât și comunitatea de pe internet au avut parte de un moment de amuzament mai mult decât neașteptat.

Chiar Lia Olguța Vasilescu a organizat acest eveniment. După materialele video postate cu celebrul artist și chiloții de la PSD, aceasta scrie alături „Așa e la Craiova”.

Mai mult de atât, primarul Craiovei anunță că acest festival unicat a avut încasări de peste 1,5 milioane de euro pentru cazări, 1 milion de euro pentru mâncare și 1 milion de euro pentru bilete.

PSD este totuși, nu numai un partid politic, ci și un brand de lenjerie intimă american, loc de unde cântărețul și-a achiziționat viralii chiloți.

Vedeți VIDEO AICI! 

 

 

Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un tânăr de 29 de ani din Pitești, fără permis, a preluat controlul unei mașini și a făcut o victimă!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Craiova | PSD