anchetaonline.ro

Jill Biden s-a întâlnit cu președintele României și cu soția acestuia

de | 07.05.2022 13:30 | Știri, Lifestyle, Național

 

Prima Doamnă a Statelor Unite ale Americii , Jill Biden a ajuns la întâlnirea planificată cu președintele României și cu soția acestuia.

Aceasta a fost întâmpinată, sâmbătă, de cuplul prezidențial iar imaginile de la întâlnire au fost publicate pe contul de Facebook al președintelui Iohannis.

Pe agenda zilei de astăzi, Jill Biden se află o vizită la o școală din București unde au fost primiți elevi ucraineni refugiați.

Reamintim faptul că vineri, 6 mai, Jill Biden anunța pe Twitter faptul că se află în România și că va merge ulterior și în Slovacia pentru a petrece Ziua Mamei împreună cu o parte din mamele şi copii ucraineni care au fost nevoiți să își părăsească locuințele din cauza războiului.

Prima Doamnă a SUA a vizitat deja baza militară “Mihail Kogălniceanu”, unde se află soldați americani.

Oriunde m-aș afla în lume, întotdeauna găsesc un pic din ce am acasă”, a comentat Jill Biden pe Twitter, alături de o imagine de la baza “Mihail Kogălniceanu”.

 

Trupele noastre de la Baza Aeriană MK continuă să se afle la datorie și dau dovadă de curaj, onoare și forță. Eu și Joe ne rugăm pentru siguranța fiecărui soldat al armatei noastre care luptă pentru pace alături de aliații noștri din NATO”, a adăugat Prima Doamnă a Ameicii.

 

 

jill cu iohannis

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: București | Jill Biden | SUA