La Jocurile Olimpice ale Tineretului European. Bronz pentru înotătorul piteștean Theodor Proca!

de | 26.07.2023 12:42 | Știri, Importante, Lifestyle, Național, Pitești

Theodor Proca, sportiv legitimat la CSM Piteşti, a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice ale Tineretului European. Sportivul s-a clasat pe locul al treilea în proba de 1500 metri liber, cu timpul de 15:51.65.

Din echipa României la Jocurile Olimpice de Tineret (Maribor-Slovenia 2023, ediţia de vară, defsășurată în perioada 23-29 iulie) fac parte trei sportivi, un antrenor și un kinetoterapeut de la CSM Pitești. Mai precis este vorba de doi sportivi, un antrenor și un kinetoterapeut ai secției de Judo a CSM Pitești: Iorga Fabian, categoria 81 kg, Dincă Alexandru, categoria 90 kg, antrenor Valentin Ioniță, kinetoterapeut Ștefan Toma și Theodor Proca, înotător legitimat la CSM.

Sursă foto: Facebook CSM Pitești.

”Theodor Proca, sportiv legitimat la CSM Piteşti a obținut medalia de bronz la Jocurile Olimpice ale Tineretului European, competiţie care se desfășoară în localitatea Maribor (Slovenia). Proca s-a clasat pe locul al treilea în proba de 1500 metri liber, cu timpul de 15:51.65. Sportivul este pregătit la CSM Piteşti de antrenorul Viorel N. Ciobanu”, au anunțat cei de la CSM Pitești pe pagina de Facebook.

Sursă foto: Facebook CSM Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Alt proiect a primit finanțare. 13 stații de reîncărcare vor fi amplasate în tot Piteștiul

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: CSM Pitești

Ultimele articole