Joi, 25 mai – se oprește apa în comuna Uda

de | 23.05.2023 17:18 | Știri, Administrație, Județean, Lifestyle

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 25 mai 2023, între orele 07:00 – 19:00, lucrări de igienizare a rezervorului de înmagazinare a apei din staţia de pompare Uda, alimentarea cu apă potabilă fiind întreruptă în acest interval orar.

Vor fi afectaţi de această oprire utilizatorii din satul Uda, comuna Uda.

Societatea își cere scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigură că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Consumatorilor le este recomandat să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii privind întreruperile de apă, precum şi pentru semnalarea unor probleme la reţelele de alimentare cu apă şi de canalizare, puteți suna la Call Center (nonstop) – tel. 0248 223 237.

De asemenea, informaţiile cu privire la opririle de apă sunt postate pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunile „Lucrări programate‟ sau „Avarii‟.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire.”

Call center apa canal

. Pitești este operator regional specializat în domeniul producerii și distribuirii apei potabile și colectării, epurarii și evacuării în emisar a apelor uzate, prestând servicii pentru peste 350.000 locuitori echivalenți.

Este o societate comercială pe acțiuni, cu capital integral de stat, acționari fiind Municipiului Pitești (deținând cca. 90% din capitalul social al societății), Județul Argeș și alte 14 localități membre ale Asociației de Dezvoltare Intercomunitara Argeș (ADIA).

Societatea iți desfășoară activitatea în aria administrativă a municipiului Pitești, a orașelor Costești, Ștefănești și Topoloveni și a comunelor Albota, Bascov, Bradu, Buzoești, Căteasca, Lunca Corbului, Mărăcineni, Moșoaia, Stolnici, Teiu, Ungheni, Poiana Lacului, Bîrla, Merișani și Uda conform contractului de delegare nr. 1/26.03.2010 încheiat cu ADIA.

Actuala societate Apa Canal 2000 își are rădăcinile în fosta intreprindere de Gospodarie Comunală și Locativă, înființată în anul 1960, care a suferit mai multe modificări, transformandu-se succesiv în funcție de dezvoltarea orașului.

Foto descriptiv

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Raliul Argeșului 2023. Cel mai mare eveniment de motorsport din județul Argeș se apropie!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000

Ultimele articole