anchetaonline.ro

JOI se oprește apa în comuna Mărăcineni!

de | 14.06.2022 13:39 | Anunțuri, Administrație, Județean, Știri

  • Se oprește apa la Mărăcineni!

 

Societatea Apă Canal 2000 SA Piteşti va executa în data de 16 iunie 2022, între orele 9:00 – 20:00, lucrări de modernizare a staţiei de pompare Argeşelu, alimentarea cu apă potabilă în comuna Mărăcineni fiind întreruptă în acest interval orar pentru utilizatorii din satul Argeşelu, cu toate străzile adiacente.

Reprezentanții societății își cer scuze faţă de consumatorii afectaţi de lipsa apei potabile şi îi asigură că echipa operaţională care efectuează lucrările va face tot posibilul pentru finalizarea intervenţiilor în cel mai scurt timp, încercând să reducă la minimum intervalul orar în care consumatorii sunt afectaţi, depunând eforturi susţinute pentru asigurarea funcţionalităţii sistemului de alimentare cu apă în condiţii de calitate şi de siguranţă.

Totodată aceștia recomandă consumatorilor să îşi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei.

Pentru informaţii în timp real a evoluţiei lucrării, utilizatorii pot intra pe site-ul societăţii www.apacanal2000.ro, la secţiunea „Lucrări programate‟.

 

Pentru informaţii sau sesizarea oricăror probleme la reţelele de alimentare cu apă potabilă sau canalizare, vă rugăm să ne contactaţi la: tel. Dispecerat (Non Stop) – 0248 223 237, e-mail: contact@apa-canal2000.ro.

Apă Canal 2000 SA îşi cere scuze pentru disconfortul creat abonaţilor afectaţi de această oprire”, transmit reprezentanții societății.

 

 

apa canal

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Apă Canal 2000 | Mărăcineni