anchetaonline.ro

Joi, 16 martie va avea loc Ședința de Consiliu Local la Mioveni

de | 15.03.2023 13:10 | Știri, Administrație, Județean, Mioveni

În data de 16 martie, de la ora 17.00, la sediul Primăriei Mioveni va avea loc şedinţa publică ordinară a Consiliului Local.

Sunt prevăzute, în cadrul ședinței, 23 de puncte. Totodată se vor discuta mai multe proiecte de hotărâri, precum:

  • aprobarea rectificării bugetului de venituri și cheltuieli al Unității Administrativ Teritoriale – Orașul Mioveni pe anul 2023 ;
  • aprobarea contului de execuție al unității administrativ teritoriale orașul Mioveni pe trimestrul IV al anului 2022;
  • stabilirea obligațiilor unităților de învățământ din Orașul Mioveni în ceea ce privește reglementarea accesului gratuit în spațiile și pe terenurile de sport aflate în folosința acestora, al tuturor copiilor sub 18 ani precum și al tinerilor cu vârsta peste 18 ani care urmează cursurile învățământului liceal sau profesional, organizate în condițiile legii, până la terminarea acestora etc.

Ordinea de zi a şedinţei se aduce la cunoştinţa locuitorilor orașului Mioveni şi este publicată pe site-ul oficial al instituţiei: www.emioveni.ro, ”potrivit dispoziţiilor art. 135 alin. (4) și alin. (5) din O.U.G. nr. 57/2019 privind Codul Administrativ, cu modificările și completările ulterioare”.

 

Foto: Facebook Primăria Orașului Mioveni

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni