Un nou judecător delegat la Penitenciarul Mioveni în locul lui Gabriel Apostol

de | 23.01.2023 11:54 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean

Fosta președintă a secției penale a Judecătoriei Pitești, Ana-Maria Retevoescu-Munteanu, este delegată la Penitenciarul Mioveni, de la finele anului trecut, ca judecător de supraveghere a privării de libertate.

Aceasta a venit pe locul lăsat gol de Gabriel Apostol, magistratul care s-a sinucis în mod tragic pe data de 1 decembrie. Acesta a ales o cale neobișnuită de a își pune capăt zilelor, injectându-și benzină în vene. Fosta soție a fost cea care l-a găsit și a chemat ambulanța, însă nu a mai putut fi salvat. Gabriel Apostol a fost judecător delegat la Penitenciarul Mioveni timp de 5 ani, perioadă în care a avut o activitate apreciată de colegi, fără abateri sau reclamații.

Judecătorul delegat din cadrul Penitenciarului are rolul de a supraveghea şi controla asigurarea legalităţii în executarea măsurilor preventive privative de libertate şi exercită celelalte atribuţii stabilite prin prezenta lege.

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/oana-bahrim/" target="_self">Oana Bahrim</a>

Articol scris de Oana Bahrim

Jurnalist cu 18 ani de experiență în presă cu peste 5000 de titluri publicate și cu implicare în numeroase proiecte media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: