Prăjituri cu marijuana la o petrecere! 15 invitați au ajuns la spital!

de | 23.01.2023 12:12 | Știri, Eveniment, Național

Un bărbat în vârstă de 32 de ani, din Râmnicul Vâlcea, a fost reținut de procurorii DIICOT şi este cercetat pentru infracţiunea de trafic de risc, după ce ar fi oferit prăjituri cu canabis la o petrecere privată în seara zilei de sâmbătă, 21 ianaurie, a precizat Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea, într-un comunicat transmis luni AGERPRES, conform Digi24.

El a adus o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit canabis. În urma consumului 15 persoane au ajuns la spital acuzând stări de rău. Poliţiştii de combatere a criminalităţii organizate din Vâlcea şi procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Vâlcea au efectuat o percheziţie, în cursul zilei de duminică, la locuinţa bărbatului, unde au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder, potrivit sursei citate.

Din cercetări a reieşit că, la data de 21 ianuarie 2023, bănuitul ar fi oferit, la o petrecere privată, o prăjitură la prepararea căreia ar fi folosit aproximativ 15 grame de canabis. În urma consumului, 15 dintre invitaţi ar fi acuzat stări de rău, palpitaţii şi atacuri de panică şi s-au prezentat la camera de gardă a Spitalului Judeţean Vâlcea. În urma percheziţiei efectuate la data de 22 ianuarie 2023, în locuinţa bărbatului au fost descoperite resturi de canabis şi un grinder”, a informat sursa citată.

Bărbatul va fi prezentat luni Tribunalului Vâlcea cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

Foto descriptiv/takomawellness.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mai multe județe din țară sub cod galben de vânt și ceață

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole