anchetaonline.ro

Jurnalist mort în Qatar! I s-a făcut rău în timp ce transmitea de la Cupa Mondială

de | 10.12.2022 12:39 | Știri, După subiect, Eveniment

Clipe de groază la Cupa Mondială din Qatar în timpul meciului de vineri, dintre Argentina și Olanda. Jurnalistul american Grant Wahl, în vârstă de 49 de ani, a murit, chiar în momentul transmisiunii de la Cupa Mondială, acesta fiind corespondent pentru CBS Sports.

Potrivit colegilor de presă, comentatorul sportiv s-a prăbușit în zona rezervată jurnaliștilor. A fost chemată o echipă medicală, însă nu s-a putut face nimic pentru a fi salvat. Deocamdată nu se cunosc cauzele morții.

În urmă cu câteva zile, Wahl relatase pe rețelele de socializare că a vizitat o clinică medicală din Qatar, pentru că s-a simțit rău.

Corpul meu a cedat în cele din urmă. Trei săptămâni de somn puțin, mult stres și multă muncă pot face asta. Ceea ce fusese o răceală în ultimele 10 zile s-a transformat în ceva mai grav în noaptea meciului SUA-Olanda și am simțit că pieptul meu se confruntă cu un nou nivel de presiune și disconfort. Nu am avut Covid (mă testez regulat aici), dar am fost astăzi la clinica medicală și mi-au spus că probabil am bronșită. Mi-au dat un tratament cu antibiotice și niște sirop de tuse puternic și deja mă simt puțin mai bine. Dar totuși: No bueno.”, a scris jurnalistul.

Grant Wahl avea o carieră de peste două decenii, participând la 11 Cupe Mondiale. De asemenea, a lucrat pentru Sport Illustrated și a scris două cărți despre fotbal.

A fost unul dintre cei mai apreciați jurnaliști sportivi, iar moartea sa fulgerătoare a provocat un șoc imens în comunitatea de fotbal.

Foto Mediaite.com

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident mortal în Argeș! Un bărbat și-a pierdut viața

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: