anchetaonline.ro

Restricții de trafic pe A1 București-Pitești

de | 10.12.2022 13:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național, Pitești

Atenție, șoferi! Sâmbătă, 10 decembrie, pe Autostrada A1 București-Pitești sunt restricții de trafic. Măsura a fost luată pentru efectuarea unor lucrări de reparații.

Vezi zonele vizate:

– de la km. 120 până la km 90, pe sensul către capitală, banda nr.2 va fi restricționată progresiv pentru aplicare marcaje rutiere, în intervalul 09:00 – 17:00.

– de la km. 66 până la km 64, pe sensul către capitală, banda nr.2 va fi restricționată pentru reparații covor asfaltic, în intervalul 09:00 – 17:00.

Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române recomandă șoferilor să circule cu prudență sporită, să mărească distanța față de autovehiculele din față și să se asigure înaintea schimbării benzii de circulație, semnalizând din timp această intenție.

Foto descriptiv Romania Libera

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Proiect de lege: Șoferii ar putea să rămână fără mașini dacă circulă cu viteză excesivă

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: