anchetaonline.ro

Jurnalistul Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de act sexual cu un minor

de | 08.02.2023 23:03 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Jurnalistul Marius Buga a fost arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de act sexual cu un minor

Informații noi cu privire la dosarul în care jurnalistul PRO TV, Marius Buga, este acuzat de act sexual cu un minor! Potrivit ultimelor date, acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, miercuri seara.

Amintim că jurnalistul a ajuns la Judecătoria Târgoviște cu propunerea de luare a unei măsuri preventive, fiind acceptată de instanță, care a dispus arestarea preventivă a acestuia.

La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 şi 4 lit. e din Codul Penal. Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore”, a transmis, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa.

Marius Buga ar fi întreținut relații sexuale cu un minor de 16 ani, în apartamentul său. Se pare că băiatul fugise dintr-un centru de plasament, dispariția fiind anunțată de către reprezentanții centrului.

Conform surselor Adevărul.ro, minorul a fost audiat într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, iar pe parcursul audierilor le-ar fi spus polițiștilor că a întreținut relații intime cu jurnalistul de la PRO Tv.

Foto Facebook

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Medicament periculos în farmacii! Provoacă demență

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: