„Justițiarul de Berceni” a fost luat pe capota unei mașini pe o distanță de 1,6 km, în București!

de | 03.08.2023 15:56 | Știri, Eveniment, Național

„Justițiarul de Berceni” a fost luat pe capota unei mașini în traficul din București. Șoferul, un bărbat de 41 de ani, a fost arestat preventiv pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, după ce ar fi transportat un om pe capota maşinii, pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, pe străzile din Sectorul 3 al Capitalei, transmite Agerpres.

La data de 02.08.2023, în jurul orei 01,45, pe fondul unui conflict spontan, inculpatul (un bărbat de 41 de ani) a transportat persoana vătămată (un bărbat de 22 de ani) pe capota motor a autoturismului pe care îl conducea, rulând pe artere intens circulate din municipiul Bucureşti, Sector 3, pe o distanţă de aproximativ 1,6 km, punând în pericol viaţa victimei”, a informat Parchetul Capitalei.

Șoferul ar fi agresat-o pe o fată de 14 ani, care i-ar fi cerut ajutorul lui Alexandru Dumitru Costandachi, cunoscut ca „Justiţiarul de Berceni”.

Am primit mai multe mesaje de la o domnişoară de 14 ani. Şoferul a început să o agreseze, adică să o pipăie în zonele intime şi să nu o lase să coboare din maşină, până când aceasta nu i-ar fi dat numărul de telefon. A fost forţată să-i dea numărul de telefon, iar în următoarea zi a contactat-o şi se purta de parcă era normal”, a declarat acesta pentru Pro TV, potrivit Digi24.

 

Acesta ar fi încercat să-l prindă pe şofer, însă a fost luat pe capota maşinii şi plimbat pe străzi pentru 1,6 km.

 

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Un urs salută pasagerii unei mașini de pe Transfăgărășan! “Cine știa că pot fi atât de politicoși?”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: