Admiterea la liceu, etapa a II-a. Lista locurilor libere în Argeș

de | 03.08.2023 16:28 | Știri, Administrație, Județean

Inspectoratul Școlar Județean (ISJ) Argeș a publicat pe site-ul instituției locuri disponibile pentru etapa a II-a de admitere învățământ liceal de stat. La nivelul județului Argeș sunt disponibile 187 de locuri la liceele de stat.

A doua etapă de admitere în învățământul liceal pentru candidații din seria curentă, precum și pentru cei din seriile anterioare care nu împlinesc 18 ani până la data începerii cursurilor anului școlar 2023-2024 a început pe 28 iulie, cu afișarea centrului de admitere și a situației locurilor rămase libere. Cererile de înscriere se depun în perioada 7- 9 august și repartizarea are loc pe 11 august.

Calendar

În perioada 7 – 9 august 2023 este programată primirea cererilor de înscriere a candidaților care au fost repartizați computerizat în prima etapă de admitere, dar care nu și-au depus dosarele de înscriere în termen, a candidaților care au fost respinși la liceele/clasele care au organizat probe de aptitudini și a candidaților care au susținut probe de verificare a cunoștințelor de limbă modernă sau de limbă maternă în etapa a doua, precum și a candidaților care nu au participat sau au participat la repartizarea computerizată în prima etapă de admitere, dar, din diferite motive, nu au fost repartizați computerizat, inclusiv a candidaților pe locurile speciale pentru rromi și a candidaților pentru locurile distinct alocate candidaților cu CES în unitățile de învățământ de masă.

În perioada 10 – 11 august 2023 are loc repartizarea candidaților din etapa a doua, de către comisia de admitere județeană/a municipiului București. Repartizarea se face conform unei proceduri stabilite de către comisia de admitere județeană/a municipiului București, publicate pe site-ul inspectoratului școlar județean/al Municipiului București și comunicate unităților de învățământ până la data de 5 iulie 2023.

Pe 11 august 2023 – transmiterea către Centrul național de admitere a rezultatelor repartizării prin confirmarea încheierii operațiunilor specifice în aplicația informatică centralizată

În perioada 14 – 16 august 2023  – depunerea dosarelor de înscriere a candidaților Părintele/tutorele legal care au primit rezoluţie favorabilă la unitățile de învăţământ la care au fost repartizați.

Lista cu locurile disponibile o puteți vedea aici.

Foto descriptiv. Sursă foto: botosaneanul.ro.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Atenționare ANM! Temperaturi cuprinse între 33 și 37 de grade în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISJ Arges