Tânăr de 21 de ani, prins drogat la volan pe o stradă din Câmpulung

de | 03.08.2023 16:32 | Știri, Eveniment, Județean

În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

În urma acțiunilor, oamenii legii au dat 269 de amenzi, în valoare totală de aproape 41.000 de lei. Totodată polițiștii structurilor rutiere au reținut, în vederea suspendării dreptului de circulație, 9 permise de conducere și au retras 14 certificate de înmatriculare.

Printre cei sancționați se află și un tânăr de 21 de ani, din Dragoslavele, care conducea sub influența mai multor substanțe interzise.

În noaptea de 02 spre 03 august, în jurul orei 23:00, el a avut ghinionul de a fi oprit în trafic de polițiștii rutieri, pentru un control de rutină, în timp ce se deplasa pe str. Negru Vodă din Câmpulung.

Șoferul a fost testat cu aparatul, DrugTest, iar rezultatul a indicat prezența a două substanțe cu efect psihoactiv.

În urma celor constatate, oamenii legii l-au dus pe tânăr la spital, pentru recoltarea de probe biologice de sânge și urină, în vederea determinării prin analize de specialitate a substanțelor cu efect psihoactiv.

Pentru fapta sa, tânărul s-a ales cu dosar penal, dar și cu permisul suspendat.

foto descriptiv romania24.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

„Justițiarul de Berceni” a fost luat pe capota unei mașini pe o distanță de 1,6 km, în București!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Câmpulung

Ultimele articole